Sæson efterår 2024

Aldersgruppe: Fra 0. – 2. klasse

Underviser: Annemie Magdaleen

Lokale: 1.sal på Skælskør Skole, Gammelgade 10, bygning D, Skælskør

Start: 2. september – sidste gang 9. december. (ingen undervisning i efterårsferien).

Pris: 450 kr. Søskenderabat 400 kr. pr. barn – ved tilmelding af flere søskende bliver prisen 400 kr. pr tilmeldte barn. Ved tilmelding inden 30. juni får du rabat på 50 kr. pr. tilmeldte barn

Max: 12 deltagere

Minimum: 6 deltagere

Hver mandag åbner vi dørene til et kreativt rum, hvor børn fra 0 til 2. klasse kan udvikle sig kreativt og lade deres fantasi flyve frit.

Har du børn, der elsker at male, tegne, klippe og klistre og som gerne vil prøve nye ting af sammen med en dygtig lære, så er dette hold måske lige noget for dine børn?

Sammen med Annemie dykker børnene ned i fantasiens forunderlige verden ved brug af gode spændende materialer og sjove og kreative ideer.

Kunst, form og eksperiment

Tirsdage fra 16-18.30

Aldersgruppe: 2. kl. til 7.kl.

Underviser: Annemie Magdaleen

Lokale: 1.sal på Skælskør Skole, Gammelgade 10, bygning D, Skælskør

Varighed: 3. september – sidste gang 10. december. (ingen undervisning i efterårsferien).

Pris: 500 kr. Søskenderabat 400 kr. pr. barn – ved tilmelding af flere søskende bliver prisen 400 kr. pr tilmeldte barn. Ved tilmelding inden 30. juni får du rabat på 50 kr. pr. tilmeldte barn

Max: 12 elever

Minimum: 6 elever

Kom og vær med til at udforske og skabe.

Bliv inviteret med på en spændende rejse fuld af redskaber, teknikker og materialer fra kunstens og kunsthåndværkets verden.

Hver gang skaber vi plads til et kreativt rum, hvor vi kan dykke ned i de skabende evner vi alle har.

Vi vil eksperimentere med maling, syning, perlesmykker, collage, arbejde med tekstil, papir, metal, papmaché og meget andet.

Tegn mal form

Mandage fra 15.00 -17.30

Aldersgruppe: 0. kl. til 6 .kl.

Underviser: Charlotte Vestergaard

Lokale: Billedkunstlokalet på Flakkebjerg Friskole, Flakkebjerg Hovedgade 34, 4200 Slagelse.

Varighed: 4. september – sidste gang 11. december. (ingen undervisning i efterårsferien).

Max: 12 elever

Er du glad for at tegne, male, forme, skabe og være kreativ? Så kan du komme og eksperimente sammen med mig. Hvilken fortælling vokser frem når du er kreativ og i gang med at skabe?

Hvad kan der skabes af affald og skrammel? Hvad kan der skabes af ting fra naturen?

Fantasi og det at kunne fortælle en historie gennem noget du skaber, er en færdighed man kan  bruge hele livet. Og så bliver man bare så glad og stolt af det.

Tegn mal form

Torsdage fra 14.00-16.30

Aldersgruppe: 0. kl. til 6 .kl.

Underviser: Charlotte Vestergaard

Lokale: Billedkunst lokalet på Kirkeskovsskolen, Næstved Landevej 632A, 4243 Rude

Varighed: 5. september – sidste gang 12. december (ingen undervisning i efterårsferien).

Max 12 elever

Dette kursus støttes af LAG Slagelse/Landudvikling Slagelse