Om Skælskør Billedskole

KUNST HÅNDVÆRK DESIGN

Skælskør Billedskole er en forening, der er udsprunget af et privat initiativ, med det formål at etablere mulighed for billedskabende virksomhed for børn og voksne i Slagelse Kommune.

Skolen drives ved elevernes egenbetaling, samt kommunalt tilskud. Vi udbyder primært kurser for børn og unge mellem 8 og 13 år, men arbejder på at udvide vores målgruppe med hold til også unge over 13 år.

Vi har indgået et samarbejde med Skælskør Skole, hvor vi har egne lokaler. Vi kan derudover benytte skolens faglokaler, når de ikke er i brug.

Vi samarbejder også med foreningen “Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage” i forbindelse med sommerworkshops og andre aktiviteter, der foregår i byen.

Vi har også indledt et samarbejde med foreningen Magila, der har speciale indenfor fremstilling af masker, giganter og lanterner.

To af vores undervisere er medlem af det lokale kunstnerlav KIT.

Billedskoleleder Tippe Molsted

Tippe er musiker, sanger og skuespiller og har derudover mange års erfaring med undervisning af børn i skabende fag, både i musik, dans, teater og i høj grad også billedkunst.

Tippe underviser også på musikkonservatoriet. Detaljerne om Tippes spændende og farverige karriere kan du læse om på hendes webside. www.tippemolsted.dk

Bestyrelsen

Formand:  Nadia Holm
Nst. formand: Anine Molsted
Kasserer: Helge Jørgensen, kasserer@skalskor-billedskole.dk
Medlem: vakant
Medlem: vakant

Share This