Vores undervisere:

Karen Gurli Larsen

★ 1965

Jeg har arbejdet med billedkunst i mere end 30 år. Jeg har atelier på Skovvej i Skælskør. Her arbejder jeg med tegning, maling, grafik og keramik i sammenhængende processer. Jeg arbejder således med de samme temaer i leret som i min grafik og malerier. Ofte er det en motivrejse fra to dimensionelt til tre dimensionelt. Det vil jeg også præsentere for børnene.
Jeg er uddannet på Århus Kunstakademi, Holbæk og Langelands Kunsthøjskole. Akademiet for Kreativt Virke og Billedkunstlærer uddannelsen på Holbæk og Haslev Seminarium. Jeg er medlem af Kunstnerlavet KIT.

Læs mere her:
https://www.kunstkit.dk/kunstnere/karen-gurli-larsen/
http://www.kglarsen.dk/
Jeg findes på Facebook og Instagram også

Annemie Magdaleen

★ 1980

Jeg er professionel kunstner med en bred vifte af færdigheder. Min primære fokusområde er smykkedesign, og jeg er uddannet fra det Kgl. Kunstakademi i Antwerpen, Belgien. Udover det har jeg også en uddannelse inden for mode og styling samt billedkunst. I løbet af min uddannelsesrejse har jeg også berørt områder som arkitektur, kunsthistorie, foredrag og poesi.
Efter min flytning til Danmark blev jeg medlem af Kunstnerlavet KIT og Danske kunsthåndværkere og Designere. Jeg nyder at eksperimentere med forskellige materialer og bevæge mig på tværs af forskellige fagområder. Det, der tiltrækker mig mest, er forskellige former for kunst, andre kulturer, historie, naturens mangfoldighed, drømmeverdenen, myter og mange andre emner. Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad jeg finder spændende og inspirerende. Og jeg deler gerne denne gnist med alle, der kan blive entusiastiske over det.

Læs mere her
https://www.annemiemagdaleen.com/
https://www.kunstkit.dk/kunstnere/annemie-gregoir/
https://www.instagram.com/annemiemagdaleen/
Facebook

Share This