Vores undervisere:

Annemie Magdaleen

★ 1980

Jeg er professionel kunstner med en bred vifte af færdigheder.

Mit primære fokusområde er smykkedesign, og jeg er uddannet fra det Kgl. Kunstakademi i Antwerpen, Belgien.

Udover det har jeg også en uddannelse inden for mode og styling samt billedkunst. I løbet af min uddannelsesrejse har jeg også berørt områder som arkitektur, kunsthistorie, foredrag og poesi.

Efter min flytning til Danmark blev jeg medlem af Kunstnerlavet KIT og Danske kunsthåndværkere og Designere.

Jeg nyder at eksperimentere med forskellige materialer og bevæge mig på tværs af forskellige fagområder. Det, der tiltrækker mig mest, er forskellige former for kunst, andre kulturer, historie, naturens mangfoldighed, drømmeverdenen, myter og mange andre emner.

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad jeg finder spændende og inspirerende. Og jeg deler gerne denne gnist med alle, der kan blive entusiastiske over det.

Læs mere her
https://www.annemiemagdaleen.com/
https://www.kunstkit.dk/kunstnere/annemie-gregoir/
https://www.instagram.com/annemiemagdaleen/
Facebook

Charlotte Vestergaard

Mit navn er Charlotte Vestergaard. Jeg er uddannet folkeskolelærer med speciale i biologi og billedkunst. Jeg har arbejdet på sjove og anderledes skoler hele mit lærerliv.

Jeg er autodidakt billedkunstner og har udstillet løbende. Det har været med bl.a, lerkrukker, skulpturer, malerier, tegninger og malede tekstiler.

Jeg elsker at lære nyt og er meget nysgerrig og “finde-på-som” sammen med børn. Billedkunstnerisk arbejder jeg gerne med stof og tekstiler, maling og tegning, skulpturer, foto, arbejde i ståltråd, pil, papir, og træ.Jeg kan særlig godt lide at skabe med genbrugsting og naturmaterialer. Jeg nyder at arbejde i så mange materialer som muligt.

Da jeg var barn, havde jeg ikke meget legetøj og derfor lavede jeg tit mit eget. For eksempel påklædningsdukker i pap og papir, tøj-dukker og dukketeater.  Vi legede alle sammen med bue og pil, vi klædte os ud og skabte historier og eventyr og vi legede meget i naturen.

De, der kender mig, synes at jeg er sjov,  fuld af gode ideer og  let at arbejde sammen med. Jeg elsker at være i et skabende flow og kreere, lege og undersøge sammen med andre. 

Jeg glæder mig til at være en del af Skælskør Billedskole.

Karen Gurli Larsen

Gæsteunderviser

Jeg har arbejdet med billedkunst i mere end 30 år.
Jeg har atelier på Skovvej i Skælskør. Her arbejder jeg med tegning, maling, grafik og keramik i sammenhængende processer. Jeg arbejder således med de samme temaer i leret som i min grafik og malerier. Ofte er det en motivrejse fra to dimensionelt til tre dimensionelt. Det vil jeg også præsentere for børnene.
Jeg er uddannet på Århus Kunstakademi, Holbæk og Langelands Kunsthøjskole. Akademiet for Kreativt Virke og Billedkunstlærer uddannelsen på Holbæk og Haslev Seminarium. Jeg er medlem af Kunstnerlavet KIT og Fyns Grafiske Værksted.

Læs mere her:
https://www.kunstkit.dk/kunstnere/karen-gurli-larsen/
http://www.kglarsen.dk/
Jeg findes på Facebook og Instagram også

Share This