Skælskør design- og billedskole

er en forening, der er udsprunget af et privat initiativ, med det formål at etablere mulighed for billedskabende virksomhed for børn og voksne i Slagelse Kommune.

Skolen drives ved elevernes egenbetaling, samt kommunalt tilskud. Vi udbyder primært kurser for børn og unge mellem 8 og 13 år, men arbejder på at udvide vores målgruppe med hold til også unge over 13 år, samt til voksne.

Vi har indgået et samarbejde med Skælskør Skole, hvor vi har egne lokaler. Vi kan derudover benytte skolens faglokaler, når de ikke er i brug.

Vi samarbejder også med foreningen "Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage" i forbindelse med sommerworkshops og andre aktiviteter, der foregår i byen.

Nyttige links

Vedtægter - 2021 Slagelse Kommune Billedskolen på Facebook Find vej til Billedskolen Kontakt Billedskolen

Mia Hoffman
dagligleder@skalskor-billedskole.dk