Skælskør design- og billedskole

Skælskør Design- og Billedskole er en frivillig forening, der er udsprunget af et privat initiativ, med det formål at etablere mulighed for billedskabende virksomhed for børn og voksne i Slagelse Kommune.

Skolen drives ved elevernes egenbetaling samt kommunalt tilskud.

Vi udbyder primært kurser for børn og unge mellem 8 og 13 år, men arbejder på at udvide vores målgruppe, med hold til også unge fra 13 år og til voksne.

Vi indgår i et samarbejde med Skælskør Skole og er i den forbindelse holder vi til i lokaler på skolen, hvor vi har vores egne lokaler, samt kan benytte skolens faglokaler, når de ikke er i brug.

Samt et samarbejde med frivillig foreningen "Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage" i forbindelse med ferie workshop og andre aktiviteter der foregår i byen.

Du kan tilmelde dit barn et kursus lige her

Nyttige links

Vedtægter - 2021 Slagelse Kommune Billedskolen på Facebook Find vej til Billedskolen Kontakt Billedskolen

Mia Hoffmann