Sommerferieworkshops

Kreative workshops i forbindelse med Skælskør Familiefestival – gratis!

Byer, Øer og forbindelser – kreativ workshop for børn og barnlige sjæle

Kom og vær med til at bygge et fantasilandskab af genbrugsmaterialer – temaet er byer, øer og det der forbinder dem, men ellers er det bare at slippe fantasien fri og kreativiteten løs!

Tirsdag d.14. juli kl.10-14 i Det Røde Pakhus på Skælskør Havn

Onsdag d.15. juli kl.10-14 i Det Røde Pakhus på Skælskør Havn

Torsdag d.16. juli kl.10-14 i Det Røde Pakhus på Skælskør Havn

Der er udstilling og fernisering fredag d.17. juli på Skælskør Bibliotek, udstillingen står frem til d.31. juli.

Land & Streetart for børn og barnlige sjæle

Kan man sy en kjole til et træ eller bygge en kæmpefugl ud af ting man finder i skoven? Selvfølgelig kan man det – kom & vær med!

Mandag d.20. juli kl.10-14 i Det røde Pakhus på Skælskør Havn

Tirsdag d.21. juli kl.10-14 i Det røde Pakhus på Skælskør Havn

Onsdag d.22. juli kl. 12-14 i Det røde Pakhus på Skælskør Havn

Onsdag d.22. juli kl.16-18 i Skælskør Lystskov i forbindelse med Skælskør Børnefugleskydning

Kreativ workshop ved Børnenes Dag i Skælskør – gratis!

I forbindelse med at Skælskør Erhvervsforening afholder Børnenes dag, laver Skælskør Billedskole en workshop for børn og unge under titlen VORES BY. Tanken er at bygge en miniby i genbrugsmaterialer, som illustrere hvad børnene og de unge gerne vil have i deres by.

Tid & sted:

Lørdag d.1. august 10-14 på det grønne areal på Havnen.

Kreativ workshop ved Kulturel folkefest – gratis!

I forbindelse med det store børneloppemarked ved Kulturel Folkefest laver Billedskolen en gratis workshop, hvor børn og barnlige sjæle kan komme og opgradere deres loppefund i ”Den magiske legetøjsbutik”.

Nærmere info følger her..

Skrevet af Skælskør Billedskole, d. 01-07-2015, 11:06:11

Skælskør Billedskole