Billedskolernes dag 2015

Kære Forældre og elever

Billedskolernes Dag 2015 foregår i år i Hvidovre ved Cirkusmuseet i Avedøre, hvor elever fra Sjællandske Billedskoler deltager.

Det er et event som foregår hvert 2 år

Det er en dag hvor op til 200-300 børn og unge mødes omkring et fælles tema. De har det sjovt, lærer en masse og knytter nye bånd.

Temaét i år er Cirkus og der er 4 fantastiske workshops på dagen, hvor eleverne arbejder i en påforhånd valgt workshop, som kan være:

- Masker

- Design

- Foto illusionisten

- Skulptur

Tilmeldingsfrist for deltagelse senest 14. februar - til undertegnede – på mail eller sms, se nedenfor

Mia Hoffmann og jeg selv tænker at deltage, og vi kan tilsammen have 10-12 børn med, men skulle der være forældre, som har lyst yil at deltage, og som kan have nogen med i bilen, vil det være kærkomment

Vi skal være i Avedøre kl. 10 og dagen forventes afsluttet, med fernisering kl. 15-16 med tale af Borgmester og muligvis kulturminister. Ca. kl. 16-16.15 kører vi tilbage mod Skælskør. Forældre og venner er naturligvis velkomne til ferniseringen 15-16

Dette enestående undervisningstilbud håber jeg, at alle vil prioritere, at jeres børn og unge deltager i.

Så sæt kryds i kalenderen allerede nu ved lørdag d. 9 maj, og husk hurtig tilbagemelding.

Kontakt oplysninger til tilmelding:

Cecilie.dige@yahoo.dk

Eller tlf. 27 69 67 45