Efterårssæsonen

Efteråret startede med et Åbent hus hvor alle interesserede kunne komme og se vores nye lokaler på Skælskør skole. Her blev der fortalt lidt om hvad vi skulle arbejde med i sæson der skulle komme og det nye samarbejde med Skælskør Skole. Sjællandske var også på besøg og lave en lille artikel om det. Se her:

Vi har i efteråret arbejdet med temaet Vores By, hvor der både i keramik, stof, papir og perler er blevet lavet nogle skønne gengivelser af bygninger i vores smukke Skælskør. Det lykkedes os også her at komme et smut i avisen.

Sæsonen blev afsluttet med en skøn eftermiddag hvor efterårsholdet, sammen med deres forældre og søskende kom for at se værkerne. Eftermiddagen startede med en rask gåtur ned til hotel Postgården for at se keramikholdets fine væg på p-pladsen. Bagefter gik vi tilbage til Skælskør Skole, hvor der blev hygget med kakao og lidt guf mens børnenes fik diplomer og en lille souvenir.

Tak til alle børnene for deres fantastiske arbejde på billedskolen i år. Vi håber meget at se dem og en masse andre børn igen til den nye sæson.

Skrevet af Skælskør Billedskole, d. 11-01-2016, 08:52:12

Skælskør Billedskole