Kurser

Vores kurser

Hos Skælskør Design- og Billedskole udbyder vi primært kurser for børn og unge mellem 8 og 13 år, men alle børn i skolealderen er velkomne til at komme og opdage hvad vi laver.

Vi har primært arbejdet med halvårlige temaer indeholdende kortere forløb med forskellige undervisere, materialer og teknikker, samt afholdt udstillinger ca. 2 gange årligt, som afslutning på vores TEMA forløb.

Vi tilbyder fast et sy og design forløb som vil være sideløbende til andre forløb. Her syr og designer vi udefra børnenes ønsker og niveau.

Prisen er 450,00 kr. pr. halvår. Opstart kan foregå løbende - kontakt os for at høre om der er plads på holdet og hvornår det er muligt at starte op.

Undervisningen foregår torsdag fra kl.15.30-18 på Skælskør Skole, Gammelgade 10, 4230 Skælskør, i Billedskolens lokale - Forhuset, D-indgangen

Betaling for kursus sker på: Reg.nr.6150 Kontonr. 1254470.


Drejekursus

På en halv time kan du prøve at dreje enten en kop, en skål eller en lille vase, som du kan tage med dig hjem sammen med en beskrivelse af, hvordan du kan brænde den selv. Det er ikke så svært som det måske lyder. Underviser er Skælskør-keramiker Christian Glahn. Kurset er for børn og unge fra 6-17 år. OBS: Kurset finder sted på Skælskør Gamle Rådhus på Gammeltorv på fredage mellem d. 2. juli og 6. august.

Se ledige tider Send e-mail


Skulptur-workshop

SKULPTUR-WORKSHOP FOR BØRN – FOLKEMÆNGDEN I SKÆLSKØR - hver tirsdag og torsdag kl. 12-17 i perioden 29. juni til 5. august.

Workshoppen er åben for alle børn og unge, der har lyst til at bidrage til et stort fællesværk, som vi bygger i ler og kalder "Folkemængden i Skælskør". På workshoppen kan der deltage op til 6 børn ad gangen. Der er ingen tilmelding - man kommer, som man vil indenfor åbningstiden.

OBS: Workshoppen finder sted på Skælskør Gamle Rådhus på Gammeltorv.

Skulpturerne vil blive brændt løbende og vil i løbet af sommeren blive opstillet som en samlet, stadigt voksende figurudstilling, man kan besøge på Rådhuset. Efter workshoppens afslutning kan man fra den 14. august afhente sin egen (eller egne) færdigbrændte figur(er) efter aftale hos Anja Kirkeby, Skovvej 8, 4230 Skælskør, tlf. 42 17 77 77.

Tilmelding til kursus

Tilmeld dit barn her.

Barnets navn

Alder

Adresse

Forældres navn

E-mail adresse

Telefonnummer

Skælskør design- og billedskole